Donaldi Tallet Keq Me Luana Vjollcën, Ajo Që Po Bënë Ti Ne Nuk…

Është mëse i vërejtshëm vrulli në rrjete sociale me të cilin Luana Vjollca ka nisur emisionin e ri. Në fakt, gjithçka është thuajse një reprizë e veprimeve të bëra dhe fjalëve të thëna edhe kur drejtonte “Shiko kush luan”.

“Pa fjalë”, “Një milion klikime”, “Energjia ime jeni ju”, “Falemnderit për të gjitha mesazhet e panumërta” janë fraza deja-vu që kanë ngritur edhe komente të shumta në rrjete sociale. Një pjesë kanë vënë në pikëpyetje edhe vërtetësinë e shikimeve, pjesë të cilën Luana u përpoq ta demantonte, dhe përmes mënyrës se si e bëri, shndërroi gjithçka edhe më shumë në komedi.

Por, edhe konkurenca nuk po i lë anash thumbat. Ka qenë Donald Veshaj që ka ironizuar hapur, duke e bërë talljen në mënyrën më të drejtpërdrejtë të mundshme. Pas xhirimeve për episodin e javës tjetër, ai ka hedhur një “story” që qartazi i dedikohet prezantueses.