Fundi I Trisht Ueshëm I Marteses 25 Vjeçare Që Shpëtim Saraçi Kishte Me Miren Ndodhi Se Ai Kishte…

Kompozitori i njohur Shpëtim Saraçi dhe bashkëshortja e tij, Mira Konçi, duket se i kanë dhënë fund martesës së tyre shumëvjeçare, Ata s’janë më me njëri-tjetrin për arsye që ende s’janë bërë të ditura për publikun.

Katër vite më parë, çifti u shpërngul me familjennë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por teksa Mira Konçi dhe e bija vazhdojnë të qëndrojnë atje, kompozitori Saraçi është kthyer në Shqipëri, ndërsa ende nuk dihet ku po qëndron i biri.

Jo vetëm kaq, por duke qenë se rrjetet sociale janë një tregues i mirë i raporteve mes njerëzve në ditët e sotme, është vënë re se ata kanë fshirë çdo foto me njëri-tjetrin dhe madje as nuk ndiqen më në Instagram.