Del Fotua , Ja Kush Është 55 Vjeçari Që Kapi Me Zorë Të Miturën, Ishte Mik I Familjes.

Personi që po shikoni në foto është pedofili Astrit Terolli që ‘shkuar pa des hire’ me 12-vjeçaren në Tiranë. Ai është vënë në pra nga pasi ekspertiza ka vërtetuar ‘shkuar pa des hire’e të m turës në kryeqytet.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në shtëpinë e vajzës. Terolli ka shkuar aty për të takuar shokun e tij, që është njëkohësisht dhe babai i vajzës.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në kryeqytet në një familje nga Saranda, që jetonte me qira në një nga zonat e Tiranës.