Stuhi me reshje shiu dhe breshër ne vendin tone, Tokat mbushet me ujë

Stuhi me reshje shiu dhe breshër ne vendin tone, Tokat mbushet me ujë. Reshje shiu dhe permbytje ne zonen e Shkodres. Metereologet paralajmeruan qe moti diten e sotme do ishte me reshje shiu dhe temperaturat do te uleshin.

Ndersa ne Shkoder ka pasur reshje te dendura te shiut dhe jane prishur dhe te mbjellat.